Pilotpartner worden van Zweap?

Zweap biedt de gebruikers besparing van tijd en geld. Hoe? Dat staat in "wat is zweap?"

Ben je een ondernemer, een leverancier van boekhoudsoftware, een accountant of administratiekantoor? Wil je meewerken aan de lancering van onze innovatieve werkkapitaal-oplossing? En ontdekken welke voordelen Zweap ook jou biedt? Meld je dan aan voor ons pilot-programma.

De eerste stap is vrijblijvend kennismaken.

Met ons en met Zweap. Neem met een fantasienaam deel aan onze interactieve workshop via de ZweapApp.

Zie je de kansen en voordelen? Kies dan een insteek voor verdere betrokkenheid bij de pilot. Als ondernemer voor besparing van tijd en geld. Als leverancier van boekhoudsoftware om die besparing mogelijk te maken door je software via een API-koppeling te verbinden met Zweap. Ook voordeel voor jou, én de accountant van je klant. Die kan de klant nog beter adviseren bij creditmanagement-vragen.

Voorbereiding

Voorbereiding

Na je aanmelding nemen we contact op. We bespreken je wensen, je vragen en geven toelichting op het verdere pilot-programma. Natuurlijk sluiten we dat overleg af met enkele afspraken. Bijvoorbeeld over de deelname aan een Zweap-workshop.

Privacy en veiligheid

Ons bestaanrecht is gebaseerd op vertrouwen. Gegevens van jou, je bedrijf, je klanten en leveranciers moeten afgeschermd zijn tegen kwaadwillenden. We controleren de gegevens van onze Zweap-gebruikers zorgvuldig en continu. Ze worden geanonimiseerd en versleuteld opgeslagen op servers in zwaarbeveiligde datacentra.

Meer weten?

Stel een vraag in ons contactformulier. We maken graag een afspraak voor een presentatie en een demo.