Partner worden van Zweap?

Zweap biedt ondernemers besparing van tijd en geld. Hoe ? Dat staat in “wat is zweap?” Als leverancier van boekhoudsoftware maak je die besparing mogelijk door je software via een API-koppeling te verbinden met Zweap. Ook voordeel voor jou, én de accountant van je klant. Die kan de klant nog beter adviseren bij creditmanagement-vragen.

Zweap wordt binnenkort gelanceerd. Meld je nu aan als geïnteresseerde. Je bent van harte welkom!. We houden je op hoogte van de ontwikkelingen.

Voorbereiding

Voorbereiding

Na je aanmelding nemen we contact op. We bespreken wat er nodig is om de API-koppeling te realiseren. Als dat snel kan woren geregeld ben je al Zweap-ready zodra we van start gaan en kunnen je klanten direct profiteren van de voordelen.

Privacy en veiligheid

Ons bestaanrecht is gebaseerd op vertrouwen. Gegevens van je klant, zijn bedrijf, zijn  vorderingen en schulden moeten correct en afgeschermd zijn tegen kwaadwillenden. We controleren de gegevens van onze zweapers zorgvuldig en continu. Ze worden geanonimiseerd en versleuteld opgeslagen op servers in zwaarbeveiligde datacentra.

Meer weten?

Stel een vraag in ons contactformulier. We maken graag een afspraak voor een presentatie en een demo.

Overig

FAQ Nieuws Contact