Zweap is wie wij zijn.

ProcoPay is een startup (opgericht op 2 april 2019). Zweap is het merk waaronder verrekening en Fractoring worden aangeboden. De concepten zijn ontwikkeld door Proco Holding b.v. en bij BBIE geregistreerd onder i-Depotnummers 089198 (PCM) en 113751 (Fractoring).

De specialisten van Zweap

Samen met externe partners vormen we een sterk team. Met uitgebreide kennis en ervaring. Met veel enthousiasme ook om Zweap te introduceren en groot te maken.

Waarom zweap?

Het gaat goed met economie. De meeste ondernemers hebben hun bedrijf goed op de rit, en zien een goed gevulde orderportefeuille. Maar meer opdrachten brengen vaak ook meer kosten met zich mee. Bedragen die je moet afrekenen vóórdat de opbrengsten binnen zijn, waardoor de continuïteit van je bedrijf alsnog in het geding kan komen. Of je wil dat geweldige plan wat al even borrelt nu eens écht gaan realiseren, maar helaas: het benodigde geld is er al wel op papier, maar nog niet op je bankrekening.

De oprichters van Zweap zagen dat lang openstaande facturen ondernemers behoorlijk in de weg kunnen zitten. Om ondanks een trage cashflow leveranciers op tijd te kunnen blijven betalen of investeringen te doen die je bedrijf verder brengen, kom je al snel bij een lening van een bank of private partij terecht. ‘Dat moet en kan anders!’, was de gedachte bij Zweap. Zweap combineert het op grote schaal verrekenen van facturen met factoring, en biedt zo een geheel nieuwe manier van financieren. Zonder bank, zonder lening, zonder gedoe. Maar wel: meer financiële ruimte, meer doen, meer succes!

Voor ondernemers die vooruit willen

Zweap is er voor ondernemers die vooruit willen, hun eigen ding willen doen en ideeën tot werkelijkheid willen maken. Ondernemers die zich niet af laten schrikken door de ‘groten’, maar geloven in hun eigen kracht en ervoor gaan. Want dat is precies wat Zweap ook doet. De markt op met een nieuwe, nog onbekende dienst… Maar klaar om de wereld te veroveren en beperkingen door een trage cashflow tot verleden tijd te maken.

Veilig en goed geregeld

Nieuwe diensten zijn spannend, en al helemaal als het om geld gaat. Het bieden van zekerheid en vertrouwen staat bij Zweap dan ook voorop. Met Zweap zijn ondernemers zelfs beter beschermd tegen financiële risico’s: fake facturen krijgen geen kans en een eenmaal gesloten verrekeningsovereenkomst blijft ook geldig bij faillissement. Daar hoef je je als ondernemer dus niet meer druk over te maken. En het werkt ook nog eens heel gemakkelijk, met een lage toegangsdrempel en tegen een eerlijk tarief. Niet meer dan logisch voor een initiatief dat is ontstaan vanuit de gedachte om ondernemers met te weinig werkkapitaal te helpen.

Ben jij klaar voor Zweap?

Natuurlijk! Want je hebt net als wij een winnaarsmentaliteit! Winnaars geloven in vooruitgang. Winnaars tonen lef. Winnaars zijn niet bang iets nieuws te proberen. Zo blijven ze de concurrentie altijd een stap voor.

Pak je winst, ga zweapen!

Binnenkort worden er enkele pilots met Zweap gehouden binnen geselecteerde productieketens. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Een belangrijk onderdeel hierin is de ZweapApp. Deze app is de basis voor een online, interactieve workshop via een smartphone of tablet, waarin geïnteresseerden de werking van Zweap zelf kunnen ervaren.