Zweap is wie wij zijn.

ProcoPay is een startup (opgericht op 2 april 2019). Zweap is het merk waaronder verrekening en Fractoring worden aangeboden. De concepten zijn ontwikkeld en geregistreerd door Proco Holding b.v.

De specialisten van Zweap

Samen met externe partners vormen we een sterk team. Met uitgebreide kennis en ervaring. Met veel enthousiasme ook om Zweap te introduceren en groot te maken.

Waarom zweap?

Steeds meer ondernemers en zzp’ers zitten in geldnood. Betalingstermijnen van grote bedrijven worden langer en langer, maar ondertussen moeten leveranciers wel gewoon betaald worden. Gevolg: te weinig geld om groeiplannen te realiseren, of in het ergste geval zelfs te weinig geld om brood op de plank te krijgen.  

De oprichters van Zweap zagen hoe (te) lang openstaande schulden een maatschappelijk probleem vormen. Dat moet en kan toch anders?! Ze gingen aan de slag en maakten dat wat krom is recht. Zweap tilt de aloude methode van verrekenen van vorderingen en schulden naar een totaal nieuw niveau, met ongekende mogelijkheden: meer financiële ruimte, meer doen, meer succes!  

Voor ondernemers die vooruit willen

Zweap is er voor ondernemers die vooruit willen, hun eigen ding willen doen en ideeën tot werkelijkheid willen maken. Ondernemers die zich niet af laten schrikken door de ‘groten’, maar geloven in hun eigen kracht en ervoor gaan. Want dat is precies wat Zweap ook doet. De markt op met een nieuwe, nog onbekende dienst… Maar klaar om de wereld te veroveren en cashflow problemen tot verleden tijd te maken.

Veilig en goed geregeld

Nieuwe diensten zijn spannend, en al helemaal als het om geld gaat. Het bieden van zekerheid en vertrouwen staat bij Zweap dan ook voorop. Met Zweap zijn ondernemers zelfs beter beschermd tegen financiële risico’s: fake facturen krijgen geen kans en een eenmaal gesloten verrekeningsovereenkomst blijft ook geldig bij faillissement. Daar hoef je je als ondernemer dus niet meer druk over te maken. En het werkt ook nog eens heel gemakkelijk, tegen een laagdrempelig en eerlijk tarief. Niet meer dan logisch voor een initiatief dat is ontstaan vanuit de gedachte om ondernemers met te weinig werkkapitaal te helpen.

Ben jij klaar voor Zweap?

Natuurlijk! Want je hebt net als wij een winnaarsmentaliteit! Winnaars geloven in vooruitgang. Winnaars tonen lef. Winnaars zijn niet bang iets nieuws te proberen. Zo blijven ze de concurrentie altijd een stap voor.   

Start vandaag met zweapen.

Zweap wordt binnenkort gelanceerd. Meld je nu aan als geïnteresseerde ondernemer of accountant. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. Bij de start krijg je als ondernemer een "vroege vogel"-aanbieding.

Overig

FAQ Nieuws Contact