Proco Pay b.v. presenteert Zweap aan het accountantsveld.

Een selecte groep SRA accountantskantoren maakt kennis met Zweap tijdens het event SRA IT-innovatie Podium op woensdag 16 september 2020.

Proco Pay b.v. presenteert Zweap aan het accountantsveld.

Een selecte groep SRA accountantskantoren maakt kennis met Zweap tijdens het event SRA IT-innovatie Podium op woensdag 16 september 2020. Kort daarna kunnen zij deelnemen aan de webinar “Zweap, het slimme platform voor credit matching”. Voor kennisverdieping, inzicht in de verrekeningsmethode, het platform, de faciliteiten. Ook u kunt deelnemen.

Waarom Zweap

Zweap beperkt het volume en de kosten van debiteurenfinanciering, reduceert schulden en beperkt kredietrisico’s. En draagt bij aan preventie inzake fraude, witwassen en faillissement. Met Zweap versterkt u de continuïteit van uw organisatie en uw klanten.

Aanstaande maandag 23 september om 12:00 uur geef ik in aansluiting op het “SRA IT-innovatie Podium” mijn gratis webinar “Zweap, het slimme platform voor credit matching". In dit webinar ga ik in op de voordelen voor uw organisatie en uw relaties.

Ruud Kaim

Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen zijn onder andere:

  • Hoe wordt het volume van debiteurenfinanciering beperkt ?
  • Hoe kan al snel 50% op (bijvoorbeeld) factoringkosten bespaard worden ?
  • Hoe wordt schuld gereduceerd ?
  • Hoe draagt Zweap bij aan preventie inzake fraude, witwassen, faillissement ?
  • Waarom is bij Zweap verrekenbaarheid van de verkoopfactuur belangrijker dan de kredietwaardigheid van de debiteur ?
  • Hoe wordt de continuïteit van Zweap-gebruikers versterkt ?
  • Welk onderwerp mist u ?

Het webinar duurt maximaal 1 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen. Geef a.u.b. in uw aanmelding aan welk(e) punt(en) uw speciale interesse hebben.

Schrijf je nu gratis in via de contactpagina

(of stuur deze pagina-url: https://www.zweap.nl/nieuws/webinar aan iemand die u kent en interesse zal hebben voor de onderwerpen)

Deelnemen aan het webinar op 23 september 2020 van 12:00 tot 13:00 uur, of wenst u meer informatie? Laat dan uw gegevens achter op ons contactformulier en wij nemen contact met u op.

Open contactformulier